twitter facebook linkedin - -

Voor de groei van uw business

EEBIC helpt u te focussen op de corebusiness van uw bedrijf. Met ons 360° B2B servicepakket kunt u zich ten volle en onbezorgd aan de ontwikkeling van uw zaken wijden.

Boekhouding: BH & Partners

BH & Partners is gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit en beheer en levert boekhoudkundige ondersteuning aan zelfstandigen, BVBA’s en NV’s. Bovendien genereert BH & Partners toegevoegde waarde via fiscaal advies, analyse van bedrijfsvoering en juridische ondersteuning.

Internet & communicatie: Synexis

Synexis ontwikkelt vernieuwende en creatieve oplossingen voor uw online communicatie. Het aanbod van Synexis gaat van de ontwikkeling van websites en uw visuele identiteit tot de implementatie van content management systemen (CMS), de ontwikkeling van e-commerce platforms en Search Engine Optimisation.

Vertaling: Ensulengua

Ensulengua vertaalt en bewerkt al uw meertalige communicatie voor nationale en internationale doelgroepen. Hun erkende vertalers werken met de meest geavanceerde CAT (Computer Assisted Translation) software en maken binnen de kortste keren vertalingen die uw klanten, medewerkers en concurrenten aanspreken.

Verzekeringen / voorzorgsplannen: RGF

Pensioensparen, groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen,… Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar onderhandelt RGF met alle maatschappijen op de markt om zelfstandigen en bedrijven deskundig te beschermen en hun belangen te verdedigen.

Werving / outsourcing: Aston d’Echery

Is uw bedrijf in volle groei? Dienen zich onverwacht nieuwe mogelijkheden aan? Aston d’Echery helpt u met de netelige zoektocht en aanwerving of outsourcing van de witte raaf, waarnaar u zoekt.

Betere prestaties: Brussels Coaching

Stressmanagement, risicobeheer inzake burn-out, verbetering van individuele en collectieve prestaties…; het zijn domeinen waarin Brussels Coaching de NLP methode aanwendt om werknemers, zelfstandigen, kaderleden en SEO’s op de weg naar succes te helpen.