twitter facebook linkedin - -

Over Eebic

EEBIC is een incubator en bedrijvencentrum van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Citydev, met steun van de ULB en enkele privé-partners. Vanuit haar hypermoderne, gloednieuwe uitvalsbasis in Anderlecht focust EEBIC op twee belangrijke doelstellingen:

  • EEBIC Offices: aanbieden van flexibele kantooroplossingen voor starters, ondernemingen en zelfstandigen. Dat doen we via het verhuren van kantoren, coworking spaces, meeting rooms en bijhorende faciliteiten (resto, fitness, onthaal,…). EEBIC Offices biedt tegelijk een brede waaier extra services die het ondernemen stimuleren, inclusief B2B-advies.
  • EEBIC Meeting rooms: Onze volledig uitgeruste vergaderruimten kunnen op verschillende manieren geconfigureerd worden en zijn ideaal om samen te zitten met collega’s of klanten. Profiteer ook van al onze diensten ter plaatse en maak van al uw vergaderingen een succes.

Achtergrond

EEBIC werd opgericht in 1992 door enkele partners uit de publieke sector. Sindsdien groeit ook de deelname en bijdrage van private partners in het EEBIC-verhaal.

 

Onze partners

EEBIC partenaires