twitter facebook linkedin - -

Over Eebic

EEBIC is een incubator en bedrijvencentrum van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Citydev, met steun van de ULB en enkele privé-partners. Vanuit haar hypermoderne, gloednieuwe uitvalsbasis in Anderlecht focust EEBIC op twee belangrijke doelstellingen:

  • EEBIC Offices: aanbieden van flexibele kantooroplossingen voor starters, ondernemingen en zelfstandigen. Dat doen we via het verhuren van kantoren, coworking spaces, meeting rooms en bijhorende faciliteiten (resto, fitness, onthaal,…). EEBIC Offices biedt tegelijk een brede waaier extra services die het ondernemen stimuleren, inclusief B2B-advies.
  • EEBIC Ventures is het netwerk van deskundigen dat bedrijven adviseert en ondersteunt bij het realiseren van businessplannen en de bijhorende zoektocht naar investeringen. Zo gaan we samen met startende én groeiende ondernemingen op zoek naar startkapitaal of financiering. Tegelijk biedt EEBIC Ventures juridisch, fiscaal en boekhoudkundig advies.

Achtergrond

EEBIC werd opgericht in 1992 door enkele partners uit de publieke sector. Sindsdien groeit ook de deelname en bijdrage van private partners in het EEBIC-verhaal.

Chart by Visualizer

 

Onze partners