twitter facebook linkedin - -

Onze meeting rooms

Onze volledig uitgeruste vergaderruimten kunnen op verschillende manieren geconfigureerd worden en zijn ideaal om samen te zitten met collega’s of klanten. Profiteer ook van al onze diensten ter plaatse, zoals de cateringservice, fitnessruimte, power nap room, …

Mini-meeting

De ruimten voor minivergaderingen zijn perfect om uw calls te doen of om kleine vergaderingen tot maximaal 4 personen te organiseren.

4
vanaf 15€

Paris

De vergaderruimte Paris is geschikt voor vergaderingen tot maximaal 12 personen. De ruimte is uitgerust met een projector, een HD-camera en een microfoon om uw calls, raden van bestuur of andere meetings te organiseren.

12
vanaf 30€

Londres

De vergaderruimte Londres is geschikt voor vergaderingen tot maximaal 12 personen. De ruimte is uitgerust met een projector, een HD-camera en een microfoon om uw calls, raden van bestuur of andere meetings te organiseren.

10
u-shape
vanaf 30€

Pragues

De vergaderruimte Pragues is geschikt voor vergaderingen tot maximaal 12 personen. De ruimte is uitgerust met een projector, een HD-camera en een microfoon om uw calls, raden van bestuur of andere meetings te organiseren.

16
u-shape
vanaf 40€

Berlin

De vergaderruimte Berlin is geschikt voor vergaderingen tot maximaal 12 personen. De ruimte is uitgerust met een projector, een HD-camera en een microfoon om uw calls, raden van bestuur of andere meetings te organiseren.

16
u-shape
vanaf 40€

Berlin+Prague

De vergaderruimtes Berlin en Prague is geschikt voor vergaderingen tot maximaal 32 personen. De ruimte is uitgerust met een projector, een HD-camera en een microfoon om uw calls, raden van bestuur of andere meetings te organiseren.

32
school
u-shape
vanaf 160€