twitter facebook linkedin - -

Netwerk van EEBIC Ventures Partners

EEBIC Ventures bestaat uit een netwerk van partners en bedrijven die financieel advies leveren aan startende én groeiende ondernemingen. Op die manier beschikt EEBIC Ventures over een zorgvuldig opgebouwde kennis en expertise. Zo bieden we graag antwoord op de meest uiteenlopende vragen omtrent bedrijfsfinanciering, startkapitaal, overnames en investeringsfondsen.

Theodorus

Theodorus is het investeringsfonds voor spin-offs van de Université Libre de Bruxelles (ULB). Het fonds richt zich vooral op research & development van innovatieve startups in de farmaceutische en biotech-sector.

Seeder Fund

Seeder Fund is een investeringsfonds van EEBIC Venture, om digitale innovatie in België te stimuleren. Het Seeder Fund richt zich op het verstrekken van startkapitaal voor digitale start-ups, om de groei en ontwikkeling vanaf het begin te ondersteunen. Het fonds beschikt over een snelle en eenvoudige aanpak voor de aanvraag van een startkapitaal tot 100.000 euro.

Be Angels

Be Angels financiert en begeleidt startende ondernemingen in Franstalig België, vanaf het businessplan en de zoektocht naar startkapitaal tot de latere scale-up van het bedrijf.

Sherpa Invest

Sherpa Invest is een beleggingsfonds dat zich specialiseert in de financiering en ondersteuning van groeiende KMO’s.

Look&Fin

Look&Fin is een crowdlending-platform. Bedrijven op zoek naar financiering kunnen via het online platform rechtstreeks aankloppen bij particulieren.

Transfund

Transfund is een beleggingsfonds dat zich specialiseert in het adviseren en financieren van bedrijfsovernames.

Meer weten? Op zoek naar advies van één van de EEBIC Venture Partners?

Contacteer ons met een precieze omschrijving van uw vraag of businessplan